Pretraživanje putovanja
Kamo putuješ?
Niste član? Registrirajte se
Registracija

Kako dijeliti prijevoz?

Rado biste koristili naš portal da ponudite ili potražite prijevoz?

Za Vas smo pripremili video upute koje će Vam pojednostavniti korištenje usluga i prednosti koje Vam nudimo. Pogledaj video
Pogledaj video

Pridruži nam se na Facebooku

Facebook

Važni događaji

Organizirane vožnje

Aerodromi

Pravni uvjeti

Pravni uvjeti korištenja portala

Pristup sadržajima ove stranice podložan je niže navedenim uvjetima i odredbama. Koristeći sadržaje ovog portala smatrati će se da ste pristali na niže navedene pravne uvjete i odredbe.
Sadržaji i informacije na ovom portalu isključivo su informativnog sadržaja i za osobnu upotrebu. Želimo posjetitelje informirati o ponudi i potražnji dijeljenja auta (car poolinga). Informacije se smatraju pouzdanima i točnima u vrijeme njihovog unošenja, međutim vlasnik portala ne jamči za točnost, istinitost i pouzdanost bilo kojeg od podataka, jer su dobiveni od fizičkih osoba čiji identitet i istinitost ponude ne provjeravamo te to prepuštamo međusobnom dogovoru zainteresiranih strana.

Informacije nisu preporuka za prihvaćanje bilo koje ponude, te se ne smatramo odgovornim za neostvarivanje očekivanja u vezi s tim.
Vodstvo portala ne odgovara za sigurnost i privatnost e-mail poruka, obzirom da takve poruke mogu biti nesigurne, podložne neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešno dostavljene.
Vaši podaci i adresa elektronske pošte kojom nas kontaktirate neće se prosljeđivati trećim osobama, niti koristiti za slanje spam pošte. Posjetitelj (korisnik, član) portala  je suglasan i vodstvu portala timskavoznja.com daje pravo za slanje obavijesti vezane za marketinsše aktivnosti portala na njegovu adresu elektronske pošte, pošte, telefon ili mobitel.

Vodstvo portala ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem informacija ili zbog nemogućnosti korištenja informacija navedenih na ovom portalu.
Takav oblik zajedničkih vožnji može se zloupotrebljaviti, može čak pretstavljati i opasnost. Zato Vas pozivamo na oprez, provjeru vozača (pijan vozač, sumnjivo ponašanje…) te da sa nama putem kontakt forme podijelite i neugodna iskustva zajedničkih vožnji. Odmah ćemo članove sa kojima ste imali neugodna iskustva upozoriti i po potrebi poduzeti i druge mjere.

Vlasnik/vozač automobila koji se koristi za timsku vožnju ne smije se profesionalno/poslovno baviti poslovima prijevozništva, niti suputnicima smije zaračunavati prijevoz bez prethodnog dogovora, i to ne više nego što su stvarni troškovi (gorivo, cestarine, amortizacija).